x
С Е Т У
М и х а ј л о
П у п и н

Конкурс за упис на ученици за учебната 2023-2024 година

СЕТУ Михајло Пупин секогаш е тука да го понуди најдоброто. И оваа година ги имаме најдобрите профили. Излезе конкурсот за упис на ученици за учебната 2023-2024 година. Бидете и вие дел од најдобриот тим СЕТУ МИХАЈЛО ПУПИН.

Уписи во средно училиште

Почитувани деветтоодделенци утре е време за прав избор. Средното ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКО училиште на Град Скопје “ Михајло Пупин” е вистинскиот избор кој ви обезбедува иднина. Сите кои немаат технички услови сите кои имаат потреба од помош при електронското аплицирање може да дојде во нашето училиште вторник 14.06.2022 од 08.00 до 19.00 часот и Среда 15,06.2022 од 08.00 до 15.00 часот каде наши колеги професори ќе ви помогнат да аплицирате без проблем. ВЕ ОЧЕКУВАМЕ

Запиши се во средно училиште во 4 чекори!

Запиши се во средно училиште брзо и едноставно и стани дел од модерен образовен систем!
Новата и единствена платформа за електронско запишување ученици во средните училишта овозможува запишување во само 4 чекори.
Кликни на линкот кој води до онлајн апликацијата
www.e-uslugi.mon.gov.mk
Пополни ги потребните податоци и прикачи ги потребните документи
Притисни аплицирај
Испечати ја пoтврдата која треба да ја приложиш во одбраното училиште
За првото пријавување на учениците во конкурсниот рок, Порталот ќе биде отворен од 10.06.2022 (10.00 часот). Учениците ќе може да ги пополнуваат своите пријави (апликации) заклучно со 15.06.2022 (најдоцна до 15.00 часот), после што системот ќе биде затворен за аплицирање.

Ве очекуваме на уписи

Почитувани деветтоодделенци утре е денот кога ја креирате вашата успешна животна приказна. СЕТУ Михајло Пупин е подготвен да го исполни вашиот сон. Затоа утре 14.06.2021 од 12.00 часот по азбучен ред кој е прикачен на нашата веб страна ве очекуваме. Од утре и вие ќе бидете дел од тимот кој заедно ќе го гради нашето училиште во модерно и европско.