x
С Е Т У
М и х а ј л о
П у п и н

Прелиминарни листи на примени ученици – второ пријавување , прв уписен рок 2023/2024

Прелиминарните резултати за примени ученици во второто пројавување од првиот уписен рок се истакнати и на влезот на училиштето.

Список за предавање документи по првиот уписен рок по прво пријавување по азбучен ред

Список за предавање на документи по првиот уписен рок по прво пријавување по азбучен ред (ден 22.06.2023)Од А до Г 12:00 до 15:00Од Д до П 15:00 до 17:00Од С до Ш 17:00 до 19:00 Список за предавање на документи по првиот уписен рок по прво пријавување по азбучен ред (ден 23.06.2023)Од А до Г […]

Прелиминарни листи на примени ученици – уписи 2023/2024

Прелиминарна ранг листа – Електротехничар за компјутерска техника и автоматика

Уписи во “Михајло Пупин”

Почитувани ученици деветтоодделенци , почитувани родители на 20.06.2023 и 21.06.2023 е електронското пријавување за упис во прва година. Сите оние кои нема да можат и немаат технички услови да се пријават од дома можат да дојдат во нашето училиште да донесат сведителства од 6то до 9то одделение и извод од матична книга на родени од […]

Упис за прва година за учебна 2023-2024 година

Информација за електронски упис на ученици во прва година во средно образование

Конкурс за упис на ученици за учебната 2023-2024 година

СЕТУ Михајло Пупин секогаш е тука да го понуди најдоброто. И оваа година ги имаме најдобрите профили. Излезе конкурсот за упис на ученици за учебната 2023-2024 година. Бидете и вие дел од најдобриот тим СЕТУ МИХАЈЛО ПУПИН.

Уписи во средно училиште

Почитувани деветтоодделенци утре е време за прав избор. Средното ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКО училиште на Град Скопје “ Михајло Пупин” е вистинскиот избор кој ви обезбедува иднина. Сите кои немаат технички услови сите кои имаат потреба од помош при електронското аплицирање може да дојде во нашето училиште вторник 14.06.2022 од 08.00 до 19.00 часот и Среда 15,06.2022 од 08.00 до 15.00 часот каде наши колеги професори ќе ви помогнат да аплицирате без проблем. ВЕ ОЧЕКУВАМЕ

Запиши се во средно училиште во 4 чекори!

Запиши се во средно училиште брзо и едноставно и стани дел од модерен образовен систем!
Новата и единствена платформа за електронско запишување ученици во средните училишта овозможува запишување во само 4 чекори.
Кликни на линкот кој води до онлајн апликацијата
www.e-uslugi.mon.gov.mk
Пополни ги потребните податоци и прикачи ги потребните документи
Притисни аплицирај
Испечати ја пoтврдата која треба да ја приложиш во одбраното училиште
За првото пријавување на учениците во конкурсниот рок, Порталот ќе биде отворен од 10.06.2022 (10.00 часот). Учениците ќе може да ги пополнуваат своите пријави (апликации) заклучно со 15.06.2022 (најдоцна до 15.00 часот), после што системот ќе биде затворен за аплицирање.