x
С Е Т У
М и х а ј л о
П у п и н

Родителска средба

Почитувани родители и ученици ве известуваме дека родителската средба за прва и втора година ќе се одржи во вторник на 19.09.2023 година во 18.30 часот, а за терта и четврта година родителската средба ќе се одржи во среда на 20.09.2023 година во 18.30 во просториите на училиштето

од тимот на СЕТУ „Михајло Пупин“

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ПОЧИТУВАНИ СРЕДНОШКОЛЦИ ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА УЧЕБНАТА ГОДИНА ЗАПОЧНУВА НА 01.09.2023 ГОДИНА ПЕТОК. УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРВА И ВТОРА ГОДИНА ЗАПОЧНУВААТ СО НАСТАВА ОД 07.30 ЧАСОТ, А ТРЕТА И ЧЕТВРТА ГОДИНА СО НАСТАВА ЗАПОЧНУВААТ ВО 13.20 ЧАСОТ
ВИ ПОСАКУВАМЕ СРЕЌЕН ПОЧИТОК И УСПЕШНА УЧИЛИШНА ГОДИНА.

ОД ТИМОТ НА СЕТУ „ МИХАЈЛО ПУПИН “ – СКОПЈЕ

Комисии и термини за полагање на вонредни испити августовска испитна сесија (учебна 2022/2023 година)

Комисии и термини за полагање на вонредни испити августовска испитна сесија (учебна 2022/2023 година)

Прелиминарни листи на примени ученици – второ пријавување , прв уписен рок 2023/2024

Прелиминарните резултати за примени ученици во второто пројавување од првиот уписен рок се истакнати и на влезот на училиштето.

Список за предавање документи по првиот уписен рок по прво пријавување по азбучен ред

Список за предавање на документи по првиот уписен рок по прво пријавување по азбучен ред (ден 22.06.2023)Од А до Г 12:00 до 15:00Од Д до П 15:00 до 17:00Од С до Ш 17:00 до 19:00 Список за предавање на документи по првиот уписен рок по прво пријавување по азбучен ред (ден 23.06.2023)Од А до Г […]

Прелиминарни листи на примени ученици – уписи 2023/2024

Прелиминарна ранг листа – Електротехничар за компјутерска техника и автоматика

Комисии и термини за полагање на вонредни испити во јунска испитна сесија (учебна 2022 / 2023 година)

Комисии и термини за полагање на вонредни испити во јунска испитна сесија (учебна 2022 / 2023 година)

Уписи во “Михајло Пупин”

Почитувани ученици деветтоодделенци , почитувани родители на 20.06.2023 и 21.06.2023 е електронското пријавување за упис во прва година. Сите оние кои нема да можат и немаат технички услови да се пријават од дома можат да дојдат во нашето училиште да донесат сведителства од 6то до 9то одделение и извод од матична книга на родени од […]

Упис за прва година за учебна 2023-2024 година

Информација за електронски упис на ученици во прва година во средно образование