Уписи во средно училиште

Почитувани деветтоодделенци утре е време за прав избор. Средното ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКО училиште на Град Скопје “ Михајло Пупин” е вистинскиот избор кој ви обезбедува иднина. Сите кои немаат технички услови сите кои имаат потреба од помош при електронското аплицирање може да дојде во нашето училиште вторник 14.06.2022 од 08.00 до 19.00 часот и Среда  15,06.2022  од 08.00 до 15.00 часот каде наши колеги професори ќе ви помогнат да аплицирате без проблем. ВЕ ОЧЕКУВАМЕ

Сподели го постот: