Успех на МАССУМ

Резултати од Образовно рандеву 2023 (МАССУМ) 
 
Пепита Тодорова ПРВО место категорија Филм (и понуда за работа), ментор Јасминка Димовска, Маја Наумовска;

Јасин Османи ТРЕТО место категорија Интервју за работа на албански јазик, ментор Јасминка Димовска;

тим-Мартин Милчевски, Даниела Јованова, Лука Дамјанов и Вероника Николова ТРЕТО место категорија Маркетинг план, ментори  Јасминка Димовска, Софија Темкова.

Им честитаме на менторите и учениците!

Сподели го постот: