Успех на Државниот натпревар од електротехничка струка

СЕТУ МИХАЈЛО ПУПИН 04-05.05.2023

Резултати од Државен натпревар 2023 електротехничка струка:

Давид Костовски – ВТОРО место на државниот натпревар од електротехничка струка, образовен профил КТА, ментори Анѓелка Андрески, Јелена С.Јосифовска, Софија Темкова, Гордана Наумовска

  • Драган Матов – ВТОРО место на државниот натпревар од електротехничка струка со труд, ментор Анѓелка Андрески

Им честитаме на менторите и учениците!

Сподели го постот: