Родителска средба

Почитувани родители и ученици ве известуваме дека родителската средба за прва и втора година ќе се одржи во вторник на 19.09.2023 година во 18.30 часот, а за терта и четврта година родителската средба ќе се одржи во среда на 20.09.2023 година во 18.30 во просториите на училиштето

од тимот на СЕТУ „Михајло Пупин“

Сподели го постот: