Програма ACCESS

Завршивме уште еден проект кој траеше две години со ученици од СЕТУ МИХАЈЛО ПУПИН на радост на сите нас. поддржана од Американската амбасада донесе многу знаење и радост на нашите ученици. Благодарност и до колешката Моника Талеска за несебичното залагање.

Сподели го постот: