Прелиминарни листи на примени ученици – второ пријавување , прв уписен рок 2023/2024

Прелиминарните резултати за примени ученици во второто пројавување од првиот уписен рок се истакнати и на влезот на училиштето.

Ви посакуваме добредојде во нашето училиште!

Сподели го постот: