Наградени на МАКИНОВА и BERIN Intellectual Property Agency

Во периодот од 08-10.11.2021 во организација на Сојузот на пронаоѓачи и автори на технички достигнувања на Македонија СПАТУМ и Народнатехника на Македонија по 42 пат се оддржа Меѓународна изложба за иновации, пронајдоци, патенти, дизајн, идеа, нови производи и технологии,трговски марки, истражувачки проекти и младинско творештво 42-МАКИНОВА 2021 на која ученикот Маријан Багевски доби награда како млад иноватор под менторство на наставник Наташа Божиновска и учениците Мартин Милчевски и Лука Дамјанов, награда од BERIN Intellectual Property Agency под менторство на наставник Даниела Сандева.

Сподели го постот: