Конечна ранг листа по завршување на првото пријавување од првиот уписен рок за учебната 2024/2025 година

По завршувањето на првото пријавување од првиот уписен рок за учебната 2024/2025 година во СЕТУ на ГС „Михајло Пупин“ добиени се следниве ранг листи:

Сподели го постот: