Интерен оглас за запишување на ученици во I (прва) година во учебната 2024/2025 година – второ пријавување

Повеќе информации за интерниот оглас за запишување на ученици во I (прва) година во учебната 2024/2025 година можете да ги превземете на линкот подолу:

Сподели го постот: