Завршна екскурзија Скопје-Прага-Дрезден-Виена -Скопје

СЕТУ Михајло Пупин – после 2006 година за прв пат нашите ученици имаа можност да бидат дел од завршните екскурзии. Генерации на кои им беше неправедно скратено правото на екскурзија веќе е минато. Отвараме нова страница . Воедно да се заблагодариме на учениците кои беа дел од турата Скопје-Прага-Дрезден-Виена -Скопје за професионалноста, одговорноста и максимално почитување на кодексот на однесување за време на екскурзијата. СЕТУ Михајло Пупин е горд на своите ученици. Благодарност и на професорите на својот професионален однос за време на екскурзијата.

Сподели го постот: