СЕТУ „Михајло Пупин“ потпиша меморандум за соработка со ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКОТО УЧИЛИШТЕ ЗЕМУН

СЕТУ Михајло Пупин од денес има нов партнер училиште  каде  учениците и наставниците од двете училишта ќе вршат размена на искуства учества во заеднички проекти  и  други активности од областа на образованието.
 
Денес во Белград -Земун потпишавме меморандум за соработка со ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКОТО УЧИЛИШТЕ ЗЕМУН.
Веќе од наредната година нашите ученици и наставници ќе имаат можност да го посетат ова училиште и разменат искуства со своите врсници и колеги.
 
Чекориме напред 
Сподели го постот: