Резултати од тестот на учесниците на манифестацијата “Денови на електротехниката 2024”

Резултатите од натпреварот  „Денови на електротехниката“ можете да ги превземете на линкот подолу:

Финалниот натпревар ќе се одржи на 19.04.2024 година со почеток во 9:30 часот и на него ќе учествуваат трите првопласирани екипи:

  1. ООУ „Ацо Шопов“-Бутел
  2. ОУ “Петар Поп Арсов” – Карпош
  3. ООУ „Григор Прличев“ – Гази Баба
Сподели го постот: