Програма за ученичка компанија

Од 14 до16 септември се одржа “Основната обука за спроведување на програмата за ученичка компанија” на Џуниор Ачивмент Македонија, која учествуваа и професорите од СЕТУГС “Михајло Пупин”, Aња Манчевска и Сенад Сејфиќ, и притоа добија први места за идејно решение поврзано со формирање на ученичка компанија, како и на квизот за познавање од тематиките.

Сподели го постот: