Опрема за вежби од Логинг

СЕТУ МИХАЈЛО ПУПИН има одлична соработка со своите партнери. Компанијата ЛОГИНГ донираше опрема во вредност од 2500 евра за потребите на нашите ученици и наставници за изработка на вежби од електротехничката струка. ВИ БЛАГОДАРИМЕ на поддршката во име на целото училиште.

Сподели го постот: