Конкурс за упис на ученици за учебната 2023-2024 година

СЕТУ Михајло Пупин секогаш е тука да го понуди најдоброто. И оваа година ги имаме најдобрите профили. Излезе конкурсот за упис на ученици за учебната 2023-2024 година. Бидете и вие дел од најдобриот тим СЕТУ МИХАЈЛО ПУПИН. 

Сподели го постот: