ИЗВЕСТУВАЊЕ

ПОЧИТУВАНИ СРЕДНОШКОЛЦИ ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА УЧЕБНАТА ГОДИНА ЗАПОЧНУВА НА 01.09.2023 ГОДИНА ПЕТОК. УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРВА И ВТОРА ГОДИНА ЗАПОЧНУВААТ СО НАСТАВА ОД 07.30 ЧАСОТ, А ТРЕТА И ЧЕТВРТА ГОДИНА СО НАСТАВА ЗАПОЧНУВААТ ВО 13.20 ЧАСОТ

ВИ ПОСАКУВАМЕ СРЕЌЕН ПОЧEТОК И УСПЕШНА УЧИЛИШНА ГОДИНА.

ОД ТИМОТ НА СЕТУ „ МИХАЈЛО ПУПИН “ – СКОПЈЕ

Сподели го постот: