Запиши се во средно училиште во 4 чекори!

Запиши се во средно училиште брзо и едноставно и стани дел од модерен образовен систем!

Новата и единствена платформа за електронско запишување ученици во средните училишта овозможува запишување во само 4 чекори.
Кликни на линкот кој води до онлајн апликацијата
www.e-uslugi.mon.gov.mk

Пополни ги потребните податоци и прикачи ги потребните документи
Притисни аплицирај

Испечати ја пoтврдата која треба да ја приложиш во одбраното училиште
За првото пријавување на учениците во конкурсниот рок, Порталот ќе биде отворен од 10.06.2022 (10.00 часот). Учениците ќе може да ги пополнуваат своите пријави (апликации) заклучно со 15.06.2022 (најдоцна до 15.00 часот), после што системот ќе биде затворен за аплицирање.

Сподели го постот: