Возен ред на автобуска линија 3А

Почитувани возниот ред од Водњанска ( Водно ) до СЕТУ Михајло Пупин и назад на Автобусот со бр 3А се реализира по следниот возен ред: Возен ред на автобуска линија 3А

Сподели го постот: